четверг, 13 марта 2014 г.

Надання консультацій з питань організації та провадження підприємницької діяльності.

           Шановні фізичні особи - підприємці та ті, хто має намір започаткувати власну  справу! Ви можете звернутися  до Селидівського міського центру зайнятості з метою отримання безоплатної консультації з питань організації та провадження підприємницької  діяльності.   Зокрема, щодо законодавства про державну реєстрацію суб’єктів господарювання; ліцензування, патентування та сертифікації підприємницької діяльності; податкового законодавства; пошуку, відбору та найму персоналу, оформлення трудових відносин; з інших питань, що стосуються організації та провадження підприємницької діяльності.
        Селидівський міський центр зайнятості  організовує надання консультацій шляхом: групування питань, зазначених у заявах, визначення виду консультації (індивідуальна або у групі) та узгодження з органом державної влади графіка надання консультацій; домовленості з особою про спосіб отримання консультацій; повідомлення не пізніше ніж за 7 робочих днів до дня надання консультації особи про час та дату отримання консультацій.
          Індивідуальні консультації можуть надаватися відповідальними спеціалістами органів державної влади на особистому прийомі, зокрема в приміщенні центру зайнятості, в письмовій формі, в телефонному режимі та з використанням електронних засобів. У разі якщо відповідно до поданих заяв порушуються подібні питання, територіальний орган організовує надання консультацій у групі. Консультація може бути надана не пізніше 30 календарних днів з дати звернення особи до центру зайнятості із заявою.
Консультації надаються з дотриманням вимог Законів України «Про засади запобігання і протидії корупції» та «Про захист персональних даних».
           Для надання консультацій  центр зайнятості може залучати спеціалістів органів державної влади, місцевого самоврядування, об’єднань роботодавців та  інших підприємств, установ та організацій, які за напрямами діяльності сприяють розвитку та підтримці малого і середнього підприємництва.
          Консультацію,  яка полягає у безоплатному наданні інформації з конкретного питання, може отримати кожен громадянин, який звернувся до центру зайнятості  із заявою про надання консультації з питань організації та провадження підприємницької діяльності.
          Телефони для довідок: 06(237)-7-22-89
Селидівський міський центр зайнятості завжди готовий до співпраці!



Комментариев нет:

Отправить комментарий