четверг, 22 мая 2014 г.

«Міні - ярмарки вакансій та послуг служби зайнятості».

22 травня 2014р. Селидівський міський центр зайнятості провів «Міні - ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості»  за участю 20 шукачів роботи  та представників страхової компанії «АСКО-Донбасс-Северный».
На міні - ярмарку до уваги відвідувачів були  представлені вакансії за посадою «страховий агент», надана інформація щодо вимог до претендентів та умов праці.  9 осіб звернулися до роботодавця за індивідуальною консультацією, 5 осіб виявили бажання ознайомитися з умовами праці безпосередньо на робочому місці.
Під час проведення міні – ярмарку в рамках акції «Єдність України» були обговорені складна ситуація, яка склалася на ринку праці в місті та ініціативи щодо сприяння стабільності ситуації, а також необхідність забезпечення стабільної роботи всіх структур, додержання конституційних прав всіх громадян і можливості служби зайнятості щодо соціального захисту безробітних громадян.
Спеціалісти центру зайнятості надали консультації щодо участі безробітних   роботах тимчасової характеру, можливості стажування за професією, яка була заявлена на ярмарку.

По завершенні заходу спеціалістами центру зайнятості разом із роботодавцем  були заплановані наступні кроки співпраці на найближчий час у напрямку укомплектування заявлених вакансій. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий