пятница, 27 февраля 2015 г.

інформації про послуги та можливості служби зайнятості щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

З метою доведення інформації про послуги та можливості служби зайнятості  щодо працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, консультування, збору інформації про потреби цих громадян у працевлаштуванні, створення банку резюме шукачів роботи між Селидівським міським центром зайнятості та місцевим управлінням соціального захисту населення, центром  соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді укладено угоди про співпрацю щодо сприяння зайнятості переселенців та адаптації їх до місцевого ринку праці, а також надання психологічної підтримки.
В рамках цієї угоди спеціалісти центру зайнятості щоденно працюють в приміщенні управління соціального захисту населення та проводять анкетування громадян щодо виявлення, яка саме допомога їм зараз найбільш необхідна, а також коли саме їм зручно відвідати центр зайнятості.
Протягом лютого 2015 року проведено анкетування 72 переміщених громадян, всім надано консультації, в тому числі 11 індивідуальних щодо підвищення самооцінки.
Саме доцільність адресної допомоги спонукала до створення мобільної групи, до складу якої входять представники місцевої ради, центру зайнятості, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, місцевих громадських організацій.
27 лютого 2015 року мобільна група м. Селидове в повному складі працювала в приміщенні управління соціального захисту населення. Представники мобільної  групи надали розгорнуті консультації переселенцям,  які можуть допомогти вирішити їх нагальні проблеми з працевлаштування та отримання послуг у службі зайнятості.


Комментариев нет:

Отправить комментарий